Τρίτη 9 Απριλίου 2013

21 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ


          Η Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης γιορτάστηκε φυσικά και από την ομάδα μας. 
         Το 1ο Γενικό Λύκειο Γρεβενών και οι "Ποιητικές Νότες" ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υπεύθυνου πολιτιστικών θεμάτων κ. Στέργιο Πουρνάρα και η ομάδα μας μαζί με τις υπεύθυνες καθηγήτριες  Ζαρκάδα Γιάννα και Λιάμπα Θεοδούλα ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στην ποίηση. Προσπαθήσαμε  να "μιλήσουμε" στους συμμαθητές όλων των σχολείων που κλήθηκαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο υπαίθριο θέατρο Καστράκι, μέσα από τα μελοποιημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων ποιητών.



           Στο τέλος της εκδήλωσης ακούστηκαν αποσπάσματα από τις εκπομπές μας, αλλά και επιλογές τραγουδιών από τους ίδιους τους μαθητές. Παράλληλα παίξαμε ένα παιχνίδι γνώσεων με τίτλο "Βρες τον ποιητή". Η ομάδα μας είχε ετοιμάσει κάρτες με ερωτήσεις που αφορούσαν στη ζωή και το έργο των ποιητών. Οι ομάδες έπρεπε να μαντέψουν σε ποιον ποιητή αναφέρονται οι πληροφορίες που δίνονται κάθε φορά. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και η διασκέδαση ακόμα μεγαλύτερη !!!!!  
        Φυσικά αφιερώσαμε και μια εκπομπή στην Παγκόσμια Μέρα της ποίησης με αφιερώσεις σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου